perjantai 17. helmikuuta 2017

Välipalaksi vispipuuroa






Vispipuuro on herkkua! Teen tätä usein välipalalle, ja hyvältä maistuu maidon kanssa. 

Tämä on niin kiva puuro, kun maistuu niin herkulliselle lämpimänä ja jääkaappikylmänäkin. 

Tällä kertaa käytin punaisia pensasmarjoja ja mustikoita pakkasesta. Tässäpä tämä perusresepti, millä aina teen marjoja vaihdellen. 

Ohje: 

Kiehauta litra vettä, ja lisää n. 4dl marjoja. Keitä n. 5min. Lisää sitten samalla sekoittaen 1 1/2 dl mannasuurimoita, ja keitä 10-15 min. välillä sekoitellen. Lisää lopuksi 1 dl sokeria ja ripaus suolaa. Anna puuron jäähtyä kunnolla. Kun puuro on jäähtynyt vispaa se kuohkeaksi. Marjoja vaihtelemalla saa eri makuisia puuroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti